Catalogus - ECOBLOQ
709
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-709,bridge-core-2.4.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

CATALOGUS ECOBLOQ’s

Een overzicht van de ECOBLOQ’s waar je nu uit kunt kiezen, aan sommige wordt nog hard gewerkt.

Zit jouw droomhuis er nog niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op dan bespreken we de maatwerk oplossingen…

Ecobloq_catalogus_EB1

MODEL K

De Model K is zo groot of klein als je wilt. Volop daglicht, een fijne hoogte, een slaaplift, een zitvenster én een veranda.

De kleinste is 3,5 x 5,5 m, is dat voldoende voor jou? Door een demontabele gevel kun je uitbreiden tot 3,5×12,5 m.

Lees meer…

Ecobloq_catalogus_OP1

MODEL D

 Model D is als een tiny-house op je eigen platte dak, ingedeeld met de ruimten die jij wilt en aangepast aan de maat van jouw huis.

Zo vergroot je je huis en buitenruimte. Bovendien kun je met deze ECOBLOQ van het gas af  als je je huidige huis goed na-isoleert.

Lees meer …

ontwerp

MODEL V

De Model V is een betaalbare vrijstaande woning met vaste trap naar de eerste verdieping. Je kunt hier alleen, samen of met een gezin fijn in wonen. Model V is zó ontworpen dat je kunt starten met veel open ruimte en dit later kunt indelen met kamers. zonder de speelsheid met doorkijkjes volledig te verliezen. Een bedstee is een super oplossing om deze woning optimaal in te richten.

Model V is nog in de ontwerp fase. Neem contact op voor een sneak-preview…

ontwerp

MODEL A

Een klassiek A-frame vorm. Model A is een betaalbare vrijstaande woning met vaste trap naar de eerste verdieping. Hoogte en daglicht zijn de meest opvallende elementen in dit ontwerp. Je kunt hier alleen, samen of met een gezin fijn in wonen. Model A is zó ontworpen dat je kunt starten met veel open ruimte en dit later kunt indelen met kamers. Zonder de speelsheid met doorkijkjes volledig te verliezen. Een bedstee is een super oplossing om deze woning optimaal in te richten.

Model A is nog in de ontwerp fase. Neem contact op voor een sneak-preview…

20201205 ECOBLOQ model T(uin) voor-open-bed

MODEL T

Wil je de ruimte om je huis gebruiken om daar een fijne werkplek te creëren? In model T heb je veel indelingsopties zoals een douche, (compost) toilet, een bed, kookgelegenheid, maar het meest bijzondere is wel de wand die je in z’n geheel kunt openen.

Deze ECOBLOQ is te koop via thuiswerkstudios.nl

ontwerp

MODEL S

In model S woon je Samen en gestapeld. In dit woonblok kun je met twee gezinnen wonen en werken of met 9 kleine huishoudens wonen. Als community of geheel zelfstandig.

Model S is nog in de ontwerp fase. Neem contact op voor een sneak-preview…