Model K - ECOBLOQ
138
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-138,bridge-core-2.4.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
EcoBloq one

Model K groeit mee

Model K biedt ruimte om te leven en ruimte om te groeien. Model K is een tiny-house, maar hoe tiny, dat is aan jou.

Het begon met een schets en groeide uit tot een systeem. Niet iedereen heeft op het moment dat je een huis wilt bouwen het buget voor het uiteindelijke droomhuis of de hoogste duurzame ambities.

Je kunt namelijk zelf kiezen hoe groot jouw Model K is, hoe deze er uit ziet en hoe het is ingedeeld. Standaard zijn de hoge isolatie-waarde, hoogwaardige afwerkingsmaterialen, de vloer-, wand- en dakopbouw en ons streven om zoveel mogelijk bio-based materialen met zo min mogelijk ongezonde toevoegingen zoals formaldehyde.

Model K (3,5 x 12,5 m) past in 1 keer op een dieplader, dus jouw thuis kan in de toekomst met je mee naar een nieuwe plek.

Opgewekt!

HOE GROEIT EEN ECOBLOQ?

Model K kan letterlijk groeien.

Het is mogelijk om ze langer (van 5,5 meter naar 8,5 meter. 9,5 meter. of zelfs 12,5 meter)  te maken.

Zo wordt het huis precies zo groot of klein als je wilt of jouw budget toelaat.

NB. Dit type heeft dus geen eigen wielen.

Hoe?

Het begint bij een goede basis. Onze basis heeft een afmeting van 3,5 m. x 5,5 m. Dat zou jouw ECOBLOQ kunnen zijn.

ECOBLOQ heeft iets bijzonders, namelijk een demontabele gevel. Je kunt dus nu kiezen voor een ECOBLOQ van 5,5 meter en deze over een tijdje uitbreiden met deel B ( 3m. ) of C ( 4 m.) of beide. De basis (A) blijft dan uiteraard het zelfde.

Als je voor A+B+C kiest, is dat precies 12,5 x 3,5m. De maat die past op een dieplader. Deze kunnen we in een keer maken en transporteren*.

*mits de locatie dat toelaat.

De hoogte vanaf de onderkant van de vloer tot de nok is 3,85 m.

 

INDELING

Voor elke module A, B of C hebben we verschillende indelingsmogelijkheden. Een keuken in een nis, een ombouwbed en/of een slaaploft. Je kunt kiezen voor een keuken en badkamer in module A en dat uitbreiden met een ‘lege’ module B. Maar er zijn ook opties om de badkamer in een andere module onder te brengen.

 

OPTIES

ECOBLOQ heeft naast indelings mogelijkheden ook opties. Dit zijn varianten die je eenmalig kunt kiezen zoals een dakkapel, een veranda, een buitentrap of een zitvenster binnen.

Ook in de keukenuitvoering zijn keuzes te maken in kleur en materiaal.

Klinkt goed he?

We denken dat jij ons leuk vindt, omdat je al het hele stuk hebt uitgelezen.

 

Graag vertellen we je meer tijdens een kopje koffie.

 

Stuur een mailtje naar home@ecobloq.com of bel ons op

+31 6 21 24 79 76

 

Tot snel!