Model T - ECOBLOQ
1037
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1037,bridge-core-2.4.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
20201205 ECOBLOQ model T(uin) voor-open-bed

Model T vergunningsvrij in de tuin

Model T biedt ruimte om te werken en ruimte om te groeien. Model T is een mini module van 3×3 meter voor in de tuin om heerlijk afgezonderd in te werken. Met een extra module ernaast verdubbel je de ruimte. Het meest bijzondere aan model T is dat er een gevel open kan, waardoor je tuin erbij lijkt te horen.

Er zijn vele opties om Model T uit te breiden, met een groter terras, een pergola constructie of zelfs een buiten pizza oven.

Model is leeg te leveren, met bureau en of houtkachel. Het is zelfs mogelijk een douche, vast of composttoilet en / of kookgelegenheid in te bouwen.

 

 

Opgewekt!

HOE GROEIT EEN ECOBLOQ?

Model K kan letterlijk groeien.

Het is mogelijk om ze langer (van 5,5 meter naar 8,5 meter. 9,5 meter. of zelfs 12,5 meter)  te maken.

Zo wordt het huis precies zo groot of klein als je wilt of jouw budget toelaat.

NB. Dit type heeft dus geen eigen wielen.

Hoe?

Het begint bij een goede basis. Onze basis heeft een afmeting van 3,5 m. x 5,5 m. Dat zou jouw ECOBLOQ kunnen zijn.

ECOBLOQ heeft iets bijzonders, namelijk een demontabele gevel. Je kunt dus nu kiezen voor een ECOBLOQ van 5,5 meter en deze over een tijdje uitbreiden met deel B ( 3m. ) of C ( 4 m.) of beide. De basis (A) blijft dan uiteraard het zelfde.

Als je voor A+B+C kiest, is dat precies 12,5 x 3,5m. De maat die past op een dieplader. Deze kunnen we in een keer maken en transporteren*.

*mits de locatie dat toelaat.

De hoogte vanaf de onderkant van de vloer tot de nok is 3,85 m.

 

INDELING

Voor elke module A, B of C hebben we verschillende indelingsmogelijkheden. Een keuken in een nis, een ombouwbed en/of een slaaploft. Je kunt kiezen voor een keuken en badkamer in module A en dat uitbreiden met een ‘lege’ module B. Maar er zijn ook opties om de badkamer in een andere module onder te brengen.

 

OPTIES

ECOBLOQ heeft naast indelings mogelijkheden ook opties. Dit zijn varianten die je eenmalig kunt kiezen zoals een dakkapel, een veranda, een buitentrap of een zitvenster binnen.

Ook in de keukenuitvoering zijn keuzes te maken in kleur en materiaal.

Klinkt goed he?

We denken dat jij ons leuk vindt, omdat je al het hele stuk hebt uitgelezen.

 

Graag vertellen we je meer tijdens een kopje koffie.

 

Stuur een mailtje naar home@ecobloq.com of bel ons op

+31 6 21 24 79 76

 

Tot snel!