Werkwijze - ECOBLOQ
211
page-template-default,page,page-id-211,bridge-core-2.4.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Hoe?

Het begint bij een goede basis. Onze basis heeft een afmeting van 3,5 m. x 5,5 m. Dat zou jouw ECOBLOQ kunnen zijn.

ECOBLOQ heeft iets bijzonders, namelijk een demontabele gevel. Je kunt dus nu kiezen voor een ECOBLOQ van 5,5 meter. en deze over een jaar of twee uitbreiden met deel B ( 3m. ) of C ( 4 m.) of beide. De basis (A) blijft dan uiteraard het zelfde.

Als je voor A+B+C kiest, is dat precies 12,5 x 3,5m. De maat die past op een dieplader. Deze kunnen we in een keer maken en transporteren*.

*mits de locatie dat toelaat.

De hoogte vanaf de onderkant van de vloer tot de nok is 3,85 m.

Indeling

Voor elke module A, B of C hebben we verschillende indelingsmogelijkheden. Een keuken in een nis, een ombouwbed en/of een slaaploft. Je kunt kiezen voor een keuken en badkamer in module A en dat uitbreiden met een ‘lege’ module B. Maar er zijn ook opties om de badkamer in een andere module onder te brengen.

> Ga naar de plattegronden selector

Opties

ECOBLOQ heeft naast indelings mogelijkheden ook opties. Dit zijn varianten die je eenmalig kunt kiezen zoals een dakkapel, een veranda, een buitentrap of een zitkozijn binnen.

Ook in de keukenuitvoering zijn keuzes te maken in kleur en materiaal.