alle modellen - ECOBLOQ
klein huis, tiny-house, eengezinswoning, bio-based, groepswoning, vrijstaande woning, A-frame, zorgwoning, status houder
1333
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1333,bridge-core-2.4.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
ECOBLOQ model K-C-V

Model K, C of V?

Hier zie je hoe onze modellen zich tot elkaar verhouden. Ze hebben de zelfde basisvorm. Elke model heeft zijn eigen kracht en mogelijkheden.

Model K past in een keer op een dieplader, Model C heeft een ruime loft waar je zelfs kunt staan en model V is een eengezinswoning met veel licht en een zeer ruimtelijk ontwerp met vides en loftnet.

Je kunt een huis kiezen uit onze catalogus of we maken een ontwerp op maat.

 

We tekenen het huis uit en passen – indien wenselijk – de indeling voor je aan, wij hebben contact met onder andere de constructeur. Wij dienen de vergunningsaanvraag voor je in. Wij bouwen jouw huis in de loods en maken de locatie bouwklaar. Ook de fundering en de plaatsing op locatie regelen wij. 

We leveren turn-key op. Met keuken, badkamer en installaties. 

Kortom we ontzorgen je.

 

 

Jouw ECOBLOQ kan zo groot of klein zijn als je zelf wilt. We maken ECOBLOQ’s in één of meerdere delen klaar in onze loods en transporteren die naar de gewenste locatie, daar monteren we alles aan elkaar en sluiten we het aan op de NUTS voorzieningen.

 

 

ECOBLOQ’s voldoen aan bouwbesluit en aan BENG. Ze zijn voornamelijk gemaakt van hoogwaardige materialen die opnieuw aangroeien in de natuur, de isolatie waarden zijn hoger dan de eis en ECOBOQ’s zijn voorzien van ventilatie met warmte terugwinning. Dat is goed jouw gezondheid, comfort en energierekening. 

Investeren in jouw huis kun je in stappen doen. Onze basis is een zeer goed geïsoleerd en geventileerd huis, waarin de zonnewarmte wordt benut. Stapsgewijs kun je jouw huis aanvullen met ruimte of systemen voor energiewinning, energieopslag, wateropslag en waterzuivering, 

 

 

Een ECOBLOQ is een huis vol natuurlijke materialen en verrassende details, geschikt voor vandaag en nagedacht over morgen.

Kies jouw huis

MODEL K

A

Model K A is een kleine woning voorzien van een keuken en badkamer en ruime veranda. Dit kleine huis is perfect als je wilt wonen met een kleine ecologische footprint en alleen bent.

MODEL K

AB

Model K AB is heel geschikt om alleen of als stel te bewonen.

MODEL K

ABC

Model K ABC is een tiny house die groots voelt. Je kunt hier alleen, samen of zelfs met een gezin in wonen.

IN ONTWIKKELING

MODEL C

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan nieuwe types voor in onze catalogus. Zo zijn we bezig met model C een Compacte woning met een loft waar je kunt staan. Deze woning is er in 3 lengtes. Bij alle drie is het mogelijk om een loft of een loftnet extra in te bouwen. Bij de langste zelfs 2 extra lofts. Een compacte woning met mogelijk 3 slaapvertrekken.  Door de vides kijk je vanaf beneden tot in de nok, heel ruimtelijk. Model C is 31 m2, 41 m2 of 55 m2 op de begane grond, daar komen de lofts nog bij.

Er moet nog wat verfijnd worden aan het ontwerp, maar ben je al nieuwsgierig? Neem stuur ons dan een email voor een sneak-preview.

ECOBLOQ ontwerp

IN ONTWIKKELING

MODEL V

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan nieuwe types voor in onze catalogus. Zo zijn we bezig met model V een Vrijstaande eengezinswoning met een etage waarin in de loop der tijd binnenwanden kunnen worden bijgeplaatst of extra kamers kunnen worden gemaakt. Begin je als single of als stel en denk je in de toekomst meer kamers te kunnen gebruiken? Dan is dit type wellicht iets voor jou.  Nu kun je de ruimte invullen als extra hoge woonruimte met vide – wellicht met een loft-net – en in de toekomst kan dat een ideale logeer- of kinderkamer worden. Er moet nog wat verfijnd worden aan het ontwerp, maar ben je al nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een sneak-preview.

SAMEN en GESTAPELD

MODEL S

Model S bestaat uit meerdere woningen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep bewoners kan Model S 2 grote huishoudens (of woonwerk woningen), 4 gemiddelde huishoudens of 9 kleine huishoudens huisvesten. Je deelt de installaties en een kas. Veranderen de wensen, dan kan een woning gesplitst of juist samengevoegd worden. De hoge ruimtes bieden de bewoners een ruimtelijke compacte woning.

Bij dit type kan gekozen worden hoe gezamenlijk of juist individueel er gewoond wordt. Het is ook mogelijk een gezamenlijke woon-, eet-, logeer- of sportkamer te realiseren. Dit type is ook geschikt voor bijvoorbeeld studenten, statushouders, arbeidsmigranten of bijvoorbeeld begeleid wonen. Er een woning voor zorgverleners in worden gericht.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor een sneak-preview.

ECOBLOQ ontwerp
ECOBLOQ ontwerp

IN ONTWIKKELING

MODEL A

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan nieuwe types voor in onze catalogus. Zo zijn we bezig met model A een A-frame woning, deze woning is geschikt voor een stel een klein gezin of een iets langere versie voor een groter gezin. In de loop der tijd kunnen binnenwanden worden bijgeplaatst of extra ruimtes in de vide worden gemaakt. Begin je als single of als stel en denk je in de toekomst meer kamers te kunnen gebruiken? Dan is dit type wellicht iets voor jou. In de woon- eetkamer kijk je tot in de nok. Door een speelse verdeling van gevelopeningen op de driehoekige zuidgevel ontstaat er een prachtig schaduw spel met de laagstaande winterzon. De warme zomerzon? Die houden we juist lekker buiten met een overstek waar je trouwens ook heerlijk droog onder kan zitten. Er moet nog wat verfijnd worden aan het ontwerp, maar ben je al nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een sneak-preview.

MAATWERK

MODEL ?

Zit jouw ideale huis er nog niet tussen, maar spreken onze kernwaarden je zo aan, dat je het liefst in een ECOBLOQ wilt wonen? Dan kunnen we hopelijk aan extra type voor onze catalogus werken met jouw wensen als uitgangspunt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

ECOBLOQ ontwerp