Model K A+B+C - ECOBLOQ
138
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-138,bridge-core-2.4.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

ECOBLOQ Model K A+B+C is zeer geschikt als gezins tiny-house

Met een gezin in een tiny house wonen? Dat kan.

Dit is een ECOBLOQ tiny-house waarin je groots kunt wonen, met een kleine ecologische footprint, zelfs met een gezin.

Model K ABC heeft een woonkamer, een keuken, een eetkamer, een badkamer en 4 tot 6 slaapplekken. De master-bed-loft is zelfs te bereiken met een vaste trap.

Als je minder van trappen, ladders of van een knusse loft houdt, kun je ook op de begane grond slapen, eettafel opklappen en bed neerklappen.

De indeling met barn-door maakt het mogelijk om in de woonkamer te zitten en de keuken te gebruiken terwijl de kinderen bijvoorbeeld al slapen.

De ruime veranda, het zitvenster en keuken met buitenbar maken dit tiny house een feest om in en om te leven.

Gemaakt met passie

ECOBLOQ Model K is ontworpen door een architect en voldoet aan bouwbesluit. Ze worden in onze loods gebouwd door een team van toegewijde houtliefhebbers. Jouw model K wordt met de dieplader geleverd op de gewenste plek inclusief installaties, keuken en badkamer en is na 1 dag bewoonbaar.

We bouwen met mooie materialen, zodat jouw ECOBLOQ er niet alleen van buiten maar ook van binnen piekfijn uitziet. ECOBLOQ’s zijn bio-based, dus gemaakt van materialen die weer aan kunnen groeien in de natuur. De vloeren, gevels, dak en binnenwanden zijn gemaakt van hout. Dat gaat minstens 50 jaar mee, zelfs nog langer.

De kozijnen zijn gemaakt van Accoya hout en voorzien van triple-glas. Door de zeer hoge isolatiewaarde is de warmtevraag zeer laag. De zon verwarmd de woning in de winter, het overstek biedt schaduw in de zomer.

ECOBLOQ model K bio-based tiny house met veranda

Wat kost Model K?

Model K A+B+C in de ‘praktisch uitvoering’ turn-key va. € 277.500 *

Model K A+B+C in de ‘comfortabel uitvoering’ turn-key va. € 309.500 *

 

 

*LET OP: onze vanaf prijs is incl BTW, basis installatie, keuken, badkamer/toilet, vergunningsaanvraag, transport én fundering  ( aanname )

Bij de comfortabel uitvoering zitten er 2 dakkapellen, 2 dakvensters, een barndoor, een trapkast, keukenbar en zitvenster bij.

Ben je benieuwd naar een specificatie van de kosten en mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

Is model K jou te klein? Bekijk dan ons model C of model V eens.

Is model K ABC jou te groot? Bekijk dan ons model K A+B of Model K A.

Klinkt goed he?

We denken dat jij ons leuk vindt, omdat je al het hele stuk hebt uitgelezen.

 

Graag vertellen we je meer tijdens een kopje koffie.

 

Stuur een mailtje naar home@ecobloq.com of bel ons op

+31 6 21 24 79 76

 

Tot snel!